Усмихнат детски телефон

0 Comments

Усмихнат детски телефонКласически бебеки телефон - играчка от Fisher Price, този розов телефон има усмихнато личице и очички, които се движат нагоре и надолу, когато телефонът е се ползва от детето. Телефона е с шайба, нещо което вашето дете едва ли ще види някога в живота си:)

Плюшена маймунка от Lamaze

0 Comments

В Play & Lamaze порасна Morgan маймунката е много интерактивен, развитието неща, включително и доносник забавно корема, clinky пръстени, и навързани опашката.

* Включва връзка Lamaze, което лесно да вземете със себе си за по-забавно в движение
* 15.24см х 10,16 см х 25.40 см

Играчки за бяна Bilibos

0 Comments

Мини Bilibos! Ние всички обичаме Билбо - деца обичат свободата на игра, че тези умни играчки позволи, докато родителите обичат да ги видите използват въображението си и в пълна степен.

Колко може да използва Вас и Вашето дете намери за тези мини Bilibos? Дали това е багер, шапка, сито, една чиния, вана лъжичка, една снежна топка машина, пясък инструмент ...

* Комплект от два взаимносвързани мини Bilibos
* Размер W: 13 cm

Подерни креативни пъзели

0 Comments


Ако Milŭr Gudman Playshapes изглежда познато, може би си спомняте формата Maker от една и съща двойка дизайнери, Зоя Милър и Дейв Гудман. Това е набор от плоски форми, с които ще можете да правите различни картинки, докато по същество тази група е на същата идея в 3D.

Комплектът се състои от 74 апелирам бита и парчета, които няма да намерите в ежедневието си, определени за изграждане на блоковете. Те са по-големи и chunkier, отколкото може да си представите, прекалено: като ги видя в една витрина онзи ден, аз бях изненадан да видя на постоянна структура на около 12 "висок.

0 Comments


Дървени определя сладолед не са нищо ново, но местообитания доверие да ремонтирам нещо стилно. Плюс това, те откриха начин да сте сигурни, че ще го приемат щастливо в своя дом.

За начало, елегантен малък кит е толкова привлекателен, възрастните ще се присъединят на лед ролева игра крем магазин съвсем доброволно.

Той също идва в един много сложен кутия от дърво, за разлика от доста прибързан опаковане на детски играчки, повечето деца, и ще изглежда доста комфортно в дома на всяко минималистичен.

Детски играчки

0 Comments

Много много видове