Тротинетка за малки и големи

0 Comments

Тротинетка за малки и големи
Живеещи в Обединеното кралство, не се намира Amish изработени стоки толкова често, колкото може би нашите читатели в щатите правя - така вероятно те държат още по-очарование за нас. Разбира се бих пяна на устата с желание да предостави тази амишите изработени скутер един ред. Това не е просто интригуващ амишите етикет, или - това е цвят и твърди вид на нещо. И кошницата! Кога ли си скутер с кошница?

Те са подходящи за шест годишна възраст и до: Аз съм изкушен да започнете да спестявате за следващата година, когато дъщеря ми ще достигне до този етап.

Ококореното мъниче Бу

0 Comments

Ококореното мъниче, което се сприятелява със Съливан и Майк Вазовеки в „Таласъми ООД". Припомняме накратко сюжета: в страната на чудовищата единственият начин за получаване на енергия са детските писъци, ето защо най-уважаваните таласъми са онези, които плашат (по принуда, нали това им е работата) хлапетата и така осигуряват електричество. Малката Бу внезапно се промъква през отворената врата на дрешника и започва серия от забавни случки по връщането й обратно в детската стая.

„Таласъми ООД" е филм за приятелството, измамата и силата на смеха. Майк и Съли, разбира се, са нетрадиционна двойка, но се абстрахирайте от това. Урокът на Бу гласи ясно: бебето може да се вмъкне неканено в света Ви, но скоро ще го зареди със съвсем нова енергия. Сигурно го пише и в дебелите книги, но човек може да го пропусне в бързината.

Изпитания за мама

1 Comments

В психоемоционално развитие детето прави още една крачка напред - за почва да разбира как да се държи с различните хора и това проличава от неговите действия, отношение към играчките и т.н.. По различен начин се държи с мама, татко, баба, детегледачката. При това колкото по-далечен и непознат е човекът, толкова по-добре и възпитано се държи детето.

Гимнастика за новородени - 0-5 месеца

1 Comments

Първата естествена реакция на вашето бебче, когато чуе ритъм, е да започне да жестикулира и да се движи. Дори в тази ранна фаза движенията играят важна роля във физическото му развитие. Например, за това да държи главичката си изправена. Докато се движи, мускулите му заякват, а то се впуска в предизвикателната задача да се научи как точно да контролира различните части на тялото си.